Vă comunicăm că īn perioada 03.10 - 31.12. 2016 muzeul va fi īnchis pentru public pentru executarea unor lucrări de reabilitare la mai multe pavilioane. Ne cerem scuze şi promitem că vă vom ţine la curent cu eventualele modificări.



 

Muzeul Militar Naţional joacă un rol important īn cunoaşterea tradiţiilor istorice ale Oştirii romāne. Īnfiinţat īn 1923 printr-un decret semnat de regele Ferdinand, această instituţie s-a bucurat de-a lungul timpului atāt de atenţia binevoitoare a Casei Regale, care a făcut numeroase donaţii, cāt şi de sprijinul unor personalităţi importante ca Radu Rosetti,  Vasile Pārvan, Alexandru Tzigara-Samurcaş, Nicolae Iorga etc.

Valorosul patrimoniu al Muzeului este ilustrat prin obiecte legate de domeniul militar, fără să se limiteze exclusiv la acesta. Prezentarea care urmează este o invitaţie adresată tuturor celor care īmpărtăşesc pasiunea pentru un alt fel de istorie, cea guvernată de zeul Marte.

O vizită la muzeul Militar Naţional īnseamnă o „călătorie” īn timp şi īn spaţiu, un prilej de a descoperi şi admira modul īn care sunt recreate diferite epoci istorice. Vă aşteptăm să ne fiţi alături īn īntālnirea cu vremurile trecute. Deci, bun venit la Muzeul Militar Naţional!

Follow us

                
                                                                                                                                                                
                                                                               


          

    certmil link